Om mig

Jag älskar att resa, att få nya intryck och upplevelser. Min blogg kommer att innehålla små glimtar ur mina resor. Kanske blir du också inspirerad till att förverkliga dina resedrömmar....

Kalifornien, Highway1

Jag älskar storstäder med deras fantastiska byggnader, folkvimmel och kulturutbud, men jag gillar även att vandra och att se en solnedgång i ett fjärran land.

Stephansdomen i Wien
Thailand. Koh Mak

Jag reser så ofta jag kan och gör det gärna med mina barn, som hela familjen eller på tu man hand. De har följt med på över 30-tal resor och det bästa med det har varit att upptäcka nya resmål med deras ögon.


med sonen i Edinburgh

Just nu är jag en "city lover". Jag älskar stora städer, kanske för att mina barn är i den åldern när en resa till en city lockar mer än att ligga på stranden. Jag tar dem ut på storstadsweekend på tu man hand och det är ett underbart sätt att umgås och lära känna sitt barn och sig själv.

med dottern i New York City


Det måste också vara en gen från mina arkitektföräldrar som gör att jag dras till storstäder där jag kan gå runt i timmar och spana in byggnader, såväl gamla som moderna.

Royal Albert Hall i London
Walt Disney konserthall i Los Angeles

Varför har jag den här ständiga längtan att komma ut i världen, att uppleva nya platser och kulturer?

Ända sedan jag var tonåring har jag drömt om att resa, något som var omöjligt för mig då eftersom jag växte upp i ett land med en "mur" runt sig.
Lettland / Latvija

Idag har Lettland öppnat sina dörrar och det är ett vackert land som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Turaidas slott i Lettland
Idag bor jag i Lund som har en rik historia och ett fantastiskt studentliv men saknar pulsen och kulturutbudet som en storstad har. Därför drömmer jag redan om nästa resa till en city någonstans ute i den vackra världen.....

Läs även mina svar på 11 frågor om resor.

Lund´s Domkyrka

Välkommen till min reseblogg- 

en blogg om resedrömmar som blir verklighet.Har du frågor? Kontakta mig på Inga kommentarer:

Skicka en kommentar